YIN JOOGAMinun tieni Yin joogan pariin toivat meridiaanit. Intohimoni meridiaaneja ja niiden kautta kehon hoitamista kohtaan on auttanut ymmärtämään kehomme tarpeita paremmin.
Yin jooga perustuu pitkiin rauhallisiin venytyksiin, joissa pyritään pitämään keho mahdollisimman rentona. Pitkillä venytyksillä pääsemme rentouttamaan ja vapauttamaan syviä kireitä lihaksia ja sitkeitä jumeja. Yin joogan avulla elämän energia chi (kiinalaisessa lääketieteessä), Qi (japanissa) tai prana (intialaisessa ayurvedassa),  ohjautuu syvälle sidekudoksiin ja riippuen asanasta, jossa olemme, vaikutamme kehossamme oleviin meridiaanikanaviin ja niiden kautta niihin kytköksissä oleviin sisäelimiin. Meridiaanit muodostavat kehossamme verkoston, joka yhdistää kehon eri osat toisiinsa.  Yin jooga aktivoi tehokkaasti myös lymfajärjestelmäämme, jolloin kuonan poistuminen kehostamme tehostuu. 
Yin jooga auttaa rauhoittamaan hermostoamme ja mieltämme. Se soveltuu erinomaisesti kiireisille, stressaantuneille ja jumissa oleville ihmisille. Yin joogan avulla opit pysähtymään ja kuuntelemaan oman kehosi viestejä.